Dave en Melissa

Dave Van den Heuvel

Dave Van den Heuvel (uit Ramsel) zette zijn eerste stapjes op de dansvloer in 2008. Hij startte een algemene danscursus Stijldansen onder de vleugels van Wim Gevaert. Al snel werd duidelijk dat Ballroom en Latin zijn passie zou worden. Enkele jaren later waagde hij zich met zijn partner aan het wedstijdcircuit waar het danspaar meteen Belgische titels wist te veroveren. Ondertussen danst hij met zijn partner Melissa Vandenhove in de Masterclass van het WDC – Bel-Al circuit. Op het Belgische Kampioenschap van 2015 behaalden zij een mooie derde plaats. Dave is ook nog actief in het Latinformatieteam ‘Aguilatino’ uit Herent, het team schrijft al enkele jaren de Belgische titel op hun naam. Hij is houder van het VTS/BLOSO diploma Initiator Standaarddans.

Melissa Vandenhove

Melissa Vandenhove werd in 2005 gebeten door de dansmicrobe tijdens een cursus stijldansen (Ballroom en Latin). Dansen is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijk deel van haar leven. Ze nam al deel aan verschillende wedstrijden in binnen- en buitenland en behaalde al brons en zilver op het Belgisch Kampioenschap. Ze is houder van het VTS/BLOSO diploma Initiator Standaarddans. Momenteel danst ze samen wedstrijden met haar collega lesgever Dave Van den Heuvel in de categorie Masterclass bij WDC-Bel-al. Samen scholen ze zich continu bij, bij verschillende leraren uit België en Italië.

zij nemen samen onze lessen stijldansen jeugd en volwassenen, salsa latino solo en salsa koppel voor jeugd en volwassenen, swing en openingdans voor hun rekening.