Anouk

Anouk Raymaekers (2001) allround danseres, docente en choreografe danst al sinds ze 3 jaar was. Na jaren trainen in diverse stijlen, om haar kennis zo breed mogelijk te maken, begon ze op 16-jarige leeftijd in het werkveld. 

Zo stond ze al op verschillende podia in shows zoals The Voice Van Vlaanderen en Mister Gay Belgium en danste ze op stages van Rock Werchter en Extrema Outdoor. Ook danste ze voor Shweppes en Jupiler en is ze te zien in verschillende videoclips van artiesten uit de benelux. 

Niet alleen België, maar ook Nederland heeft bijgedragen tot de danseres en persoon die Anouk nu is. Zo heeft ze in de company The CDK gezeten waar ze één van de hoofdrollen in theaterdansshow ‘Blanco’ speelde en mee titels op o.a. WOD binnenhaalde. Naast deze groep, volgde ze hier heel wat workshops, lessen en intensives in alle stijlen. 

Haar passie voor choreograferen ontdekte ze tijdens het geven van een aantal danslessen op sportkampen. Startende van klassieke stijlen jazz en modern/ contemporary tot streetdance, hiphop, heels en commercial aan alle leeftijden en niveaus. Nu droomt ze ervan om ooit een eigen tour te creëren.