Chana

Al op de leeftijd van 3 jaar ontdekte Chana De Busser haar passie voor dans in de lessen klassiek ballet van Inge Luyten. Later is ze zich meer gaan focussen op freestyle en heeft ze les gekregen van onder andere Hilde Vaneeckhoutte, choreografe van meerdere belangrijke namen op de Vlaamse showbizzscène. In deze stijl heeft ze enkele jaren later ook deelgenomen aan wedstrijden in het junioren team van dansstudio Time-Out.

Op 12-jarige leeftijd is ze terecht gekomen bij dansstudio Bouger waar ze naast disco en klassiek ballet ook haar passie voor modern ontdekte, later volgde dan ook nog hiphop. Vanaf deze periode nam ze deel aan wedstrijden disco en modern, niet enkel als deel van een team maar ook als solo en duo. Vooral in modern heeft ze zo enkele belangrijke titels gewonnen zowel in nationale als internationale wedstrijden. Ze wil zich steeds verbeteren en volgt daarom geregeld workshops van belangrijke choreografen in binnen- en buitenland. Tevens is ze houder van VTS/ danssport Vlaanderen diploma initiator in de jazzdans.

 

In haar lessen hecht ze zowel veel aandacht aan het verbeteren van techniek en aanbieden van nieuwe uitdagingen als aan de fun-factor. Ze wil als lerares vooral haar liefde en passie voor dans doorgeven aan haar leerlingen.