Femke

Femke begon op 3-jarige leeftijd met dans-/bewegingslessen in haar geboorte dorp, Gooik, bij de crescendo’s majoretten. Haar passie voor dans groeide en bracht haar op 6 jarige leeftijd bij Dance-inn om techniek lessen te krijgen in klassieke dans, pointes, modern en jazz. Vervolgens ging ze met het wedstrijdteam van Dance-inn deelnemen aan verschillende wedstrijden in België en Nederland, zowel in groep als individueel.

Later, in 2011, werd Femke aangenomen bij De Kunsthumaniora van Brussel, waar ze in 2015 af studeerde als danseres. Dit werd vervolgd door audities bij conservatoria. Waarbij Femke aangenomen werd bij de docent dans opleiding te Codarts Rotterdam. In juli 2019 studeerde zij af als docent dans.

Als sinds haar 13 jaar is Femke aan het lesgeven en groeide haar passie in het doceren van dans aan kinderen, jongeren en volwassenen. Dit is te zien aan de ervaring die ze opdeed in België, Nederland, Afrika en Griekenland waar Femke heeft samengewerkt met verschillende dansscholen en dansorganisaties.