Ella

 

 

 

 

 

Ella begon op haar 4-jarige leeftijd met dansen bij Dansatelier Marleen Sempels in Leuven. Hier volgde ze lessen in verschillende dansstijlen zoals o.a. modern, jazz, street dance, klassiek ballet,…

Op haar 13 jaar kwam Ella bij Dansstudio Bouger terecht. Ze begon in de stijlen hiphop en freestyle, maar niet veel later kwam ook ragga even aan bod. Daarnaast waagde ze in haar eerste jaar meteen haar kans voor disco wedstrijdteam, onder begeleiding van juf Robine. Ze startte met formatie, maar al snel volgenden smallteam, duo en solo. Hiermee behaalde ze vele mooie podiumplaatsen waaronder een Belgische titel met haar smallteam en werd ze Vlaams kampioen met haar formatie.

Ondertussen zit Ella ook al enkele jaren in het wedstrijdteam street onder begeleiding van juf Nathalie, waarmee ze Vlaams kampioen werd. Daarnaast maakt Ella ook deel uit van het adults wedstrijdteam modern, onder begeleiding van juf Chana.

Ella probeert in haar vrije tijd zo veel mogelijk workshops te volgen. Zo volgde ze o.a. enkele workshops in de Pineapple Dance Studios te Londen en nam ze deel aan Disco World Winter Camp en Summer Dance Intensive.